Overslaan en naar de inhoud gaan

Lokaal en nationaal

Filmavond 2018 - Stichting Dalisay Recovery https://dalisayrecovery.nl - Leven met een eetstoornis is niet gemakkelijk en heb je niet alleen! Maar er is hoop, Dalisay Recovery informeert, inspireert en verbindt.

Dalisay3.png

 

Familiedag handen uit de mouwen 2017 - Stichting Jarige Job -  http://stichtingjarigejob.nl - In Nederland vieren we 61.000 verjaardagen niet.

stichting jarige job.png

 

Filmavond 2017 - Make a Wish http://makeawishnederland.org - Vervult de liefste wens van kinderen met een ernsige, soms zelfs levensbedreigende ziekte, om kinderen tussen de 3 en 18 jaar een positieve boost te geven.

make a wish.png

 

Internationaal

In de periode 2017 - 2019 ondersteunt Ladies Circle International het project 'Happy Hearts' in Botswana. Het project streeft naar het opbouwen van een tijdelijke woning. Het huis zal kinderen en hun verzorgers opvangen die behandeld worden bij het Princess Marina Hospital in Gaborone. Het huis wordt gebouwd voor patiënten en hun gezin die ver van het behandelingscentrum wonen. Ladies Circle Botswana heeft samengewerkt met de Kankervereniging van Botswana; een organisatie gewijd aan het ondersteunen en verzorgen van de patiënten en overlevenden van kanker en erkent het gebrek aan een dergelijke faciliteit voor kinderen in het land.

Voor meer informatie: http://www.ladiescircleinternational.org/isp-2017-2019-happy-hearts/