Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Ladies Circle.

 • 02/02/2019
  Gisteravond was ons jaarlijkse Runningdiner waarbij een ieder heerlijk heeft gekookt, veel gelachen en bijgepraat met ook onze partners erbij. Het was weer een geslaagde avond!
 • 18/12/2018
  Stichting Jarige Job hield haar jaarlijkse kerstlunch. Trots deze stichting zo actief op velerlei manieren te steunen als Circle <3
 • 15/12/2018
  14 december heeft Ladies Circle Alkmaar zich ingezet om zelf kerstpakketten samen te stellen en te maken voor de vrijwilligers van de Voedselbank Alkmaar. Een team waar wij veel respect voor hebben en met veel liefde dit pakket zullen schenken, zodat zij zelf eens in het zonnetje worden gezet. Dank aan de sponsoren die ons geholpen hebben dit pakket samen te stellen.
 • 30/10/2018
  In samenwerking met Chocolatier Martinez, ten gunste van stichting neurofibromatose. NF is een huid en zenuwziekte waar 1 op de 3000 kinderen jaarlijks mee wordt geconfronteerd. Het is daarmee de grootste kleine ziekte en nog niet genezen. Lets Beat NF! Ladies Circle Alkmaar heeft in totaal ruim 800 chocolade letters verkocht met een totale opbrengst van ruim 1.600 euro! Fijn dat we zo een waardevolle bijdrage leveren voor 'Lets Beat NF'!
 • 14/02/2018
  Een prachtige wandeling waarmee bovendien ook nog eens geld ingezameld wordt voor Make-a-Wish. Daar trekken wij onze wandelschoenen voor aan. Om 11 uur verzamelen we bij Strandpaviljoen Hargen, kosten zijn 5 euro per persoon. Meld je voor deze waardevolle wandeling snel aan bij lc06@lcnl.nl

Pagina's